Dofta gott

By: rnn.yqe. | Date: 28.10.2015 | Categories: Dofter

Hur gör man för att dofta gott länge? Direkt på morgonen när man är nyduschad så är tillfället då man kan förbereda sig inför dagen. Det är inga problem att hålla sig fräsch och dofta gott fram till lunch, men hur håller det i sig längre än så?

ParfymInnan man använder sig av parfym så gäller det att bygga upp lager, börja med att smörja in din kropp och använd sedan parfymen för att spraya på din kropp. Som bäst fungerar parfym på insmord kropp. Ska du lägga en make up med puder och krämer eller talk, kom ihåg att spraya på lite mer parfym efter detta.

Du kan testa att spraya på fler punkter än där du vanligtvis brukar parfymera. Sätt doftpunkter, knävecken är kanske inte det vanligaste stället att parfymera på men testa ska du se. Handvecken, urringningen och nacken är också bra ställen att lägga lite parfym. Tänk dock på att inte överparfymera dig då det finns allergiker som kan ha synpunkter.

Avslutningsvis, spraya ett moln med parfym och vandra igenom det molnet av parfym för att avsluta och få den sista finishen av doft för en dags arbete och gå igenom molnet.